Skat og skatterådgivning for privatpersoner

Skatterådgivning, tilpasset dine behov

Skatteinfom har i årevis specialiseret sig i løsningsorienteret skatterådgivning, og kan i dag bryste sig af, at være et af Danmarks få skattefaglige specialisthuse med ekspertviden inden for skat. Vi besidder den nyeste viden om skattelovgivningen & retspraksis. Skatterådgivning hos Skatteinform tager udgangspunkt i konkrete skattemæssige udfordringer og har til formål at skabe værdi for dig som privatperson eller virksomhedsejer. Vores medarbejdere, som består af skattekonsulenter og en statsautoriseret revisor, har kompetencerne til at løse de mest komplekse skattefaglige problemstillinger ved en løsningsorienteret tilgang, der understøtter dine forretningsmæssige mål.

Har du behov for at vi kigger nærmere på en skattefaglig problemstilling og gerne vil have en vurdering af din retsstilling, er du velkommen til at kontakte vores skattekonsulenter, der sidder klar på telefonen til at hjælpe dig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med en lang række skatteretlige sager som f.eks. beskatning af udenlandske pensionsordninger, beskatning af optioner og virksomhedsskatteordningen.

 

Skatterådgivning i praksis med Skatteinform

Hos Skatteinform har vi, i alle de år vi har eksisteret, haft et koncentreret fokus på at styrke vores skattefaglige kompetencer, med det ene formål, at være landets bedste skatteeksperter med en alsidig viden. Læs blandt andet mere om vores succeshistorier og hvordan vi kan har hjulpet andre med skat og skatteretlige problemstillinger. Vi kan betegnes som det mest specialiseret skattefaglige specialist hus med en række eksperter i skat og skattefaglige emner. I praksis betyder det, at du er sikret, at der bliver taget hånd om samtlige juridiske og økonomiske aspekter af de skattefaglige spørgsmål og problemstillinger du måtte have. Vores skattekonsulenter kan føre skattesager til og med Skatteankestyrelsen og indhente bindende svar fra myndigheder. Dette har alene kunne gøre lade sig gøre, grundet vores arbejde med skattesager og vores løbende kontakt med SKAT over mange år.

 

Skatterådgivning med skatteoptimering som formål

Hvad end du er privatperson eller selvstændig erhvervsdrivende, tilbyder vi en fuldstændig transparent og altfavnende gennemgang af dine skatteforhold. Vi kan hjælpe dig med kortlægge dine skatteforhold, med det formål, at give dig en skatteoptimering. Kort sagt – vi kan hjælpe dig til en større skattebesparelse. I praksis vil det betyde, at vi undersøger om du udnytter alle de skattemæssige fradragsmuligheder der findes i skattelovningen. Det kunne eksempelvis være fradrag som:

 

Vi har nedenfor opstillet eksempler på vores skatterådgivning:

 

 • Vi beregner din skattepligtige indkomst og udfylder din selvangivelse.
 • Vi rådgiver om regler for begrænset skattepligtige.
 • Skatteoptimering gennem virksomhedsskatteordningen mv.
 • Beskatning af piloter, forskere og grænsegængere.  
 • Vi bistår med beregning af fortjeneste/tab ved salg af fast ejendom.
 • Vi beregner din aktieindkomst fra danske og udenlandske depoter, herunder restricted stock options og medarbejderaktier mv.  
 • Vi fører skattesager for både private og virksomheder.  
 • Skattefri virksomhedsomdannelse og tilrettelæggelse af generationsskifte.
 • Rådgivning om beskatning af hovedaktionærer og ledelse i virksomheder/selskaber.
 • Regler om beskatning af personalegoder.
 • Beskatning af dødsboer - såvel som bo- og gaveafgift. 

 

Skat, jura og økonomi samlet i ét hos Skatteinform

Skatterådgivning hos Skatteinform er kendetegnet ved en grundig gennemgang af dine muligheder for at kunne få din skattesituation optimeret både skattemæssigt, juridisk og økonomisk. Med os er du sikret et klart overblik af dine økonomiske forhold og skattemæssigt situation, hvor man med det kan ligge en klar og tydelige skattemæssig strategi, som skaber værdi for dig som privatperson eller virksomhedsejer.

 

På det personlige niveau har vi kompetencer indenfor planlægning af til- og fraflytning samt ind- og udstationering af medarbejdere. Vi har gennem årene haft mange sager indenfor dette område, og har derfor stor erfaring hermed, og vi har samtidig stort indblik i dobbeltbeskatning og social sikring.

 

Hold dig opdateret på den nyeste viden indenfor skattelovgivningen og retspraksis indenfor skatteområdet

Du har nu mulighed for at få adgang til alle SkatteInforms artikler herunder nyhedsbrevet Aktuel Skat, hvor du få den nyeste viden indenfor skattelovgivningen og retspraksis indenfor skatteområdet. Find den nyeste viden her.

 

Kontakt os og hør os nærmere indtil, hvordan vi give dig og din virksomhed skatterådgivning

Måtte du have behov for assistance eller har du modtaget brev fra SKAT, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig videre.